Start-Up Nation și Choco Kebab-ul

Start-Up Nation și Choco Kebab-ul

Știați că prima shaormerie dulce s-a deschis în România în decembrie 2016, în Timișoara? Din cercetările noastre, în România produsul Choco Kebab se vinde deocamdată doar în orașele Timișoara, Constanța și Ploiești.

Însă ca urmare a proiectului finanțat prin programul de finanțare Start-Up Nation, implementat cu succes de către CUMAGA CIBUM SRL cu sprijinul ASCENDING Consulting, acest produs este acum disponibil și în Târnăveni, jud. Mureș (http://gama-kebab.ro/choco-kebab/).

Special la Choco Kebab este faptul că lipia este înlocuită cu o clătită pufoasă, carnea cu ciocolată răzuită ca la kebab, cartofii prăjiţi cu fructe precum căpşuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frişcă şi diferite topping-uri. Rezultatul este un Choco Kebab delicios.

Prin proiect s-au achiziționat următoarele echipamente și mijloace de transport:
– Utilaje pentru prelucrarea materiilor prime: toaster dublu, masă frigorifică, mese de lucru;
– Utilaje de pregătire la cald: mașină de gătit pe gaz cu 6 arzătoare și cuptor pe gaz, hotă de perete cu motor, friteuză pe gaz, grill cu rocă vulcanică, aparat kebab, aparat Choco Kebab;
– Utilaje frigorifice: ladă congelare;
– Utilaje de desfacere: aparat de menținut cartofii la cald, vitrină frigorifică de banc;
– Autoutilitară categoria N1.

Proiectul a fost depus la finanțator în luna iunie 2017, iar contractul de finanțare a fost semnat în noiembrie 2017. La finalul lunii decembrie 2017 am depus cererea de rambursare la AIMMAIPE Târgu Mureș, iar în data de 13 februarie 2018 beneficiarul a încasat finanțarea nerambursabilă.

No Comments

Post A Comment