SEMPEX L.T.D

SEMPEX L.T.D

Cred că, la un moment dat, toți am avut nevoie de un instalator profesionist și a fost dificil să-l găsim. Nevoie noastre sunt surse de inspirație pentru antreprenori, care le transformă în oportunități de afaceri.

Este și cazul firmei SEMPEX L.T.D., înființată în anul 2017 în Iași, beneficiară a unei finanțări nerambursabile de 199.905 lei prin programul Start-Up Nation, sesiunea 2017. Societatea activează în domeniul instalațiilor sanitare și de încălzire. Esența afacerii constă în oferirea de soluții complete de:
– intervenții rapide pentru reparații termice, sanitare, desfundări canalizare, de la diametre mici până la diametre foarte mari;
– servicii de mentenanță în domeniul instalațiilor termice și sanitare pentru complexele rezidențiale și clădirile de birouri.

SEMPEX L.T.D. oferă servicii de înaltă calitate, având la dispoziție utilaje de ultimă generație achiziționate prin proiect.

Cererea de rambursare a fost depusă în data de 5 aprilie 2018, iar finanțarea nerambursabilă a fost plătită de finanțator în data de 17 mai 2018.

No Comments

Post A Comment