SCHIMBĂ PERSPECTIVA!

SCHIMBĂ PERSPECTIVA!

Ne place foarte mult să vedem rezultatul final al muncii noastre, și anume afaceri dotate cu noi echipamente, noi tehnologii si soft-uri de ultimă generație, pregătite să facă față cerințelor de piață din ce în ce mai exigente.

Din când în când avem plăcerea de a testa unele din produsele și serviciile oferite de clienții noștri. Vă voi împărtăși experiența avută la final de vară, și anume saltul cu parașuta de la 3000 m. Nu știu cum este când citești 3000 m, dar când ești la înălțimea respectivă, par foarte mulți.

Cu sprijinul unei finanțări nerambursabile prin programul Start-Up Diapora la obținerea căreia am contribuit, antreprenorul aduce în premiera, în zona centrală a României, experiențe aeronautice senzaționale, inedite, după modelul țărilor europene dezvoltate, unde acest tip de activități este un mod obișnuit de petrecere a timpului liber. Afacerea vine în întâmpinarea nevoilor de diversitate recreațională din Zona Sibiu, atât pentru locuitorii din regiune, cât și pentru turiștii aflați în tranzit sau segmentul corporate (http://www.benzoi.ro/).

Am experimentat saltul cu parașuta în tandem și ce pot sa vă spun este că am avut parte de un impact emoțional foarte puternic. Este interesant să urci cu aeronava la 3000 m, să admiri priveliștea minunată și apoi … se deschide ușa aeronavei. Trebuie să-ți scoți picioarele în aer și să te arunci! Bineînțeles, eram conectată de instructor, dar conștientul meu nu a părut impresionat de acest aspect! Deci am întâlnit un mix de sentimente și emoții, cum ar fi frică, spaimă, curaj, toate la cote maxime. Însă ceea ce urmează este căderea liberă, de aprox. 40-60 secunde. Am avut și aici cam același trăiri, în alte proporții. Iar după ce se deschide parașuta, e altă treabă: bucuria intră la panoul de comandă. Plutești, privești lumea din altă perspectivă, te bucuri! Și după ce ai aterizat, încrederea in tine, în ceea ce poți face și deveni este deja la următorul nivel!

Saltul cu parașuta mi-a oferit la pachet: distracție, diversitate, dezvoltare personală, depășirea limitelor, trăiri intense și experiență inedită. Mulțumesc! Și felicitări, Andreea, pentru inițiativa și curajul de a dezvolta un business în acest domeniu de nișă! Mult succes!

No Comments

Post A Comment