FEMEIA ANTREPRENOR 2018

FEMEIA ANTREPRENOR 2018

In perioada 14-15 decembrie 2018 am participat la evenimentul internațional de tip business to business pentru femei, având ca obiectiv creșterea abilităților IMM conduse de femei în formarea de parteneriate externe. Compania noastră a fost selectată ca urmare a aplicării în cadrul programului guvernamental Femeia Antreprenor 2018, dintr-un total de 236 de firme înscrise.

Organizat la Madrid de către AIMMAIPE București, evenimentul a reprezentat etapa a III-a a programului național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii. Locația de desfășurare a fost Ambasada României.

Întâlnirea a fost deschisa de dna Gabriela Dancău – Ambasadorul României în Regatul Spaniei. A urmat prezentarea dnei Iulia Schnecker – Ministru consilier în cadrul Biroului de promovare economică și comercială a Ambasadei. Am aflat informații utile despre economia Spaniei, statistici privind sectoarele cu cea mai mare dezvoltare și potențialul de export.

Cea mai interesantă parte a evenimentului a fost reprezentată de întâlnirea cu oameni de afaceri din Spania, de origine română. Ne-au povestit din experiența lor antreprenorială in Spania, provocările pe care le-au avut și cum au reușit să le depășească. Contextul cultural diferit și adaptarea la stilul de lucru specific constituie numitorul comun întâlnit la toți antreprenorii locali.

Activitatea de networking a fost implicită, acțiunea contribuind la dezvoltarea contactelor de afaceri și stabilirea unor legături parteneriale.

Va gândiți sa exportați in Spania? Sau să vă deschideți o afacere in Spania? Vă stau la dispoziție cu cea mai mare plăcere să vă împărtășesc informațiile pe care le-am aflat, în spiritul misiunii noastre: sprijinirea afacerilor mici și mijlocii din România.

No Comments

Post A Comment