Despre Noi

Despre Ascending

Elaborăm și implementăm proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în diferite domenii. Accesul la noi tehnologii, noi piețe, crearea de noi locuri de muncă sunt premise care vor avea un impact pozitiv în comunitate, din punct de vedere economic și social. Dorim să facem o diferență în mediul de afaceri din România, prin sprijinirea start-up-urilor, firmelor mici și mijlocii în accesarea finanțărilor nerambursabile.

 

Orientarea către nevoile de dezvoltare ale clientului conduce la oferirea de soluții personalizate. Atenția la detalii și expertiza consultanților noștri, acumulată în 15 ani, conduc la proiecte de succes. Relațiile durabile dezvoltate cu clienții ne transformă într-un partener de încredere.

Mesajul fondatorului

Lucrez în domeniul consultanței din anul 2002, când fondurile europene erau încă la început în România. Până la fondarea companiei ASCENDING am parcurs diverse etape de dezvoltare profesională și personală.

 

Mi-a plăcut tot timpul să învăț și încă îmi place. Studiile economice universitare și post-universitare m-au ajutat sa înțeleg mecanismele financiare și manageriale necesare în dezvoltarea unei firme. Experiența în consultanță mi-a completat nivelul de înțelegere la nivel practic, fiind astfel ancorată în realitatea economică și cunoscând provocările cu care se confruntă oamenii de afaceri în demersurile lor antreprenoriale.

 

Am pornit pe drumul consultanței din postura de angajat, apoi am trecut prin ipostaza de liber profesionist. Dezvoltarea ASCENDING a venit ca un pas firesc pentru a valorifica experiența și expertiza dobândită în elaborarea și implementarea proiectelor, în gestionarea relațiilor cu clienții și dezvoltarea de colaborări win-win.

 

Mă inspiră un citat celebru din Calvin Coolidge: “Nicio companie nu există doar pentru ea însăși. Lucrează pentru nevoi mai mari, mai intensive, efectuează servicii mai importante, nu pentru ea însăși, ci pentru ceilalți.”

 

Gianina Florea, Fondator Ascending