Confidentialitate

Ultima actualizare: decembrie 2019

Informatii generale

S.C. Ascending Coporation S.R.L. cu sediul în Mediaș, Str. Govora, nr. 8, jud. Sibiu, administrata de Gianina Florea si reprezentata online prin intermediul site-ului web ascendingconsulting.com, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si se angajeaza sa protejeze si sa nu instraineze in nici un fel catre terti datele Dvs personale pe care ni le dezvaluiti online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul retelelor sociale sau telefonic.

Confidentialitatea datelor Dvs cu caracter personal ramane una din preocuparile principale ale S.C. Ascending Coporation S.R.L. si prin prezenta pagina va informam cu privire la prelucrarea acestor date in contextul utilizarii site-ului ascendingconsulting.com.

GDPR
Suntem aliniati cu regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform GDPR, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile precis mentionate datele Dvs personale pe care ni le furnizati folosind site-ul nostru. Nu sunteti obligati sa ne furnizati datele personale, insa refuzand nu veti putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veti putea lasa comentarii, nu veti putea cere oferte de pret sau informatii, pe scurt nu vom putea tine legatura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta si trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale.

Contact via email
Daca ati ales sa ne trimiteti un mesaj direct catre adresa noastra de mail gianina@ascendingconsulting.com, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde ori de cate ori va fi necesar. In urma contactului vom colecta adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesaj. Aceste date raman stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terti datele Dvs personale si puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com.

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
In urma folosirii formularului de contact sau comanda produse/servicii sunt colectate urmatoarele date: nume si prenume, adresa, telefon si adresa de mail. Aceste date raman stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea contacta si oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com.

Contact telefonic
In urma folosirii contactului telefonic catre unul din numerele noastre de telefon 0737 205 476 ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde sau contacta telefonic ori de cate ori va fi necesar. Numarul Dvs de telefon nu va ramane stocat la noi decat daca veti deveni client si il vom folosi doar pentru a va putea contacta. Nu vom oferi altor terti numarul Dvs de telefon in scopul de marketing. Puteti solicita stergerea numarului de telefon printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com sau telefonic.

Formularul de comentarii pe blog
In cadrul blogului, in articole aveti posibilitatea adaugarii de comentarii. In acest caz va sunt solicitate urmatoarele date: nume, adresa de mail si adresa website-ului personal daca exista. Aceste date raman stocate la noi, nu le vom folosi pentru a va contacta sau trimite oferte. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com. Daca la un moment dat va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing pe blog, vom inceta prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta comentariile exprimate de catre Dvs inainte de retragerea acestuia, considerand ca actiunea Dvs la vremea respectiva a fost voluntara.

Newsletter
In urma folosirii formularului de contact sau comanda produse/servicii de pe site sunt colectate urmatoarele date: nume si adresa de mail in scopul de a va tine la curent cu noile oferte. Aceste date raman stocate la noi, le vom folosi pentru a va a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com. In cazul in care nu mai doriti sa primiti mesaje newsletter, aveti posibilitatea de dezabonare direct din mesajul mail primit.

Analiza si statistici trafic
Site-ul ascendingconsulting.com foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si pentru a obtine statistici cu scopul imbunatatirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibila colectarea datelelor Dvs in mod automat, cum ar fi durata si ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit si adresa IP. Responsabilitatea colectarii datelor revenind direct Google Inc.

Retelele sociale
Daca ne contactati prin intermediul unei retele sociale cum ar fi facebook, instagram, pinterest, twitter, va vom raspunde dar nu vom salva datele Dvs de contact decat daca deveniti clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create pana in prezent si pe care le vom crea in viitor. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com, specificand cu exactitate profilul si de pe ce retea de socializare ne-ati contactat.

Durata pentru care va prelucram datele
Nu oferim un termen, datele Dvs raman stocate la noi si le vom folosi doar pentru a va putea raspunde, contacta si pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail gianina@ascendingconsulting.com.

Pentru mai multe informatii sau solutionarea de litigii va rugam sa ne contactati pe adresa gianina@ascendingconsulting.com sau folosind formularul de contact.