Conferința – Bani, afaceri și emoții

Conferința – Bani, afaceri și emoții

Astăzi, 18 mai 2018, am participat la conferința Bani, Afaceri si Emoții (www.afaceritarnave.ro), organizată de Asociația Întreprinzătorilor de pe Târnave si Mediaș Networking Club. Au fost multe informații utile, necesare atât pentru dezvoltarea personală a întreprinzătorilor, cât și pentru dezvoltarea unui business de succes. Iată câteva idei de la principalii vorbitori:
Zoltan Vereș ne-a purtat prin labirintul emoțiilor și am înțeles că modul în care luăm deciziile se formează încă din copilărie. Ulterior, ca și adulți, accesăm “procedurile de lucru” din subconștient, dezvoltate în acea perioadă timpurie a vieții.
Lorand Soares Szasz a oferit idei practice despre cum poți avea o ofertă unică pe piață și a subliniat importanța acesteia.
Eusebiu Burcaș a evidențiat cele 5 nivele de independență financiară și a prezentat metode prin care acestea pot fi cuantificate și atinse.

Pauzele de networking au fost binevenite pentru antreprenorii participanți la eveniment, fiind un prilej de a avea noi contacte și de dezvolta noi colaborări.

Felicitări organizatorilor pentru acest eveniment reușit și pentru implicarea în dezvoltarea unei comunități antreprenoriale în zona Târnavelor!

No Comments

Post A Comment